Surf Camp!

Har knappt varit kontaktbar här nu under de 5 dagar vi varit på surfcamp. Åkte vid 9 tiden på måndagsmorgonen mot 7 mile beach där Rip curls surfcamp höll till. Tog typ 2 timmar med buss innan vi var framme. Vi trodde att vi skulle bo på typ som ett hostel men de gjorde vi inte, bodde i små stugor vid typ som ett camp, jättemysigt! Började första dagen med lunch, så himla gott efter några dagar med bara massa pasta. Fick även en wetsuit som kom att bli vår vän under veckan, så himla härlig att ha på sig i vattnet men så himla jobbig att ta på sig ibland när den var blöt.

Har verkligen haft en kanonvecka, eller ja 5 dagar på surfcampet. Surfade 2 gånger om dagen och de kändes kan jag säga! Träningsvärk i armarna och diverse olika delar av kroppen. Fick börja med att lära oss att stå i "prone position" för att sedan nu efter dessa dagar kunna stå upp och ta en våg, så himla härlig känsla när de verkligen funkar. Vart indelad i grupper och fick varsin coach, vi hade först Josh sen Emely. Surfbrädorna fick vi hämta en liten bit från stranden och jisses va de var tunga ibland, inte som i filmer när de springer med dem! Men våra var i och för sig lite större eftersom vi skulle klara att stå på dem. 7 mile beach var verkligen sjukt vacker och i morse när vi skulle surfa såg vi delfiner ute i vattnet!

De bjöds på varmt och skönt väder de första 3 dagarna, men de två sista var det lite mulet, det gjorde inte så mycket dock. Jag trodde innan att jag skulle frysa och att vattnet skulle vara lite kallt, men de va absolut inga problem. Så dessa dagar har vi varit utan wifi, lite omställning från att alltid ha det hemma. Vi har haft bikini på oss i stort sett hela tiden och varit saltvatten rufsiga i håret, ätit himla god mat som serverades på surfcampet och hängt med massa härliga människor! Mycket härliga chillkvällar med kortspel och lite gotta, men även nån cider. Gick en lång backe upp till en bar där man kunde köpa antingen lite alkohol eller lite gotta! Hängde mycket med norskor Sonja, Amalie och Ingun men även svenskorna Elin och Alexandra. Fanns såklart många andra sköna prickar där också, så känns nästan lite tråkigt att dessa dagar är över nu. Men ikväll blir det i alla fall fest för alla surfcampare på en bar så de är vi taggad till!

Imorgon blir sista dagen i Sydney innan vi tar nattbussen till Byron Bay. Ska förmodligen spendera den med våra norska vänner och mysa lite i Hydepark och även testa ett pannkaksställe som ska vara rätt känt! Rätt sjukt också att vi nu har varit borta i 52 dagar nu, vilket innebär att vi har 51 dagar kvar och hälften av resan har gått.

(Skrivet fredag 15/3)

Hoppas allt är fint hemma!
Puss / Alexandra


Kommentarer
Postat av: home mortgages

see here for the greatest refinance mortgage available

2015-04-19 @ 19:35:22
URL: http://nevada-mortgage-rates.jigsy.com/
Postat av: vitamin c serum

click here for the top best wrinkle remover anywhere

2015-08-08 @ 04:02:06
URL: http://smartseosolutions.blog.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0