Living the backpacker life

Idag träffade vi Ida och Viktor som också är från Sverige. Hängt med dem hela dagen under våran sista dag här i Melbourne. Gick upp i Eureka view deck, ett 295m högt torn med 360 graders utsikt över Melbourne. Riktigt häftigt var det. Vi åkte ute hela vägen upp (kostar extra) utan stannade på 285m höjd. Efteråt gick vi allihop och satte oss i Royal Botanic Gardens och bara njöt och snackade. Det är en jättesvacker park kan man säga med fina fontäner, dammar och grönt frodande gräs. Satt där i flera timmar tills vi var tvungen att dra oss tillbaka till hostlet för att sedan hinna med bussen och Ida och Viktor behövde checka in på sitt nya hostel i Melbourne. På vägen tillbaka tröck vi en varsin McDuoble från donken, lyxigt värre ;) Kommer sakna er, och hoppas att du möter upp oss i Bali Ida! eller kanske redan i Australien igen? Puss :D

Kl 20.00 gick bussen från South Cross station som låg ca en halvtimmes promenad från hostlet. Man fick bestämda platser och vi fick längst bak precis bredvid toaletten men det funkade bra ändå! De 12 timmarna kändes inte alls särskilt långa som jag trodde. Vi sov mest hela tiden eller åt av vår färdkost som vi hade köpt med oss.
Har precis kommit fram i Sydney nu till ett finare hostel som heter Wake Up. Det ligger helt centralt och kostar ca 35 dollar/natten. För tillfället är det mulet och lite regn så vi ska mest reka runt lite och äta frukost snart igen :) I helgen ska det tydligen vara nån festival som heter Mardi Gras så vi tänkte kanske kolla in den senare idag och imorgon! Det äe lite av vad som hänt sen senast, har också snackat lite med min saknade Amanda så förhoppningsvis kanske vi kan träffa henne på onsdag och nästa helg!

Puss och kram// Frida


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0