Hello Sydney

Är ju somsagt i Sydney nu! Gick för att handla igår och för att försöka få lite internet. Gick först till nått stort köpcentret där vi kunde Skypa lite och jag kunde även aktivera mitt Australienska nummer, vilket var lite krångligare än jag trodde! Stod mitt i ett köpcenter, men vad gjorde vi inte för lite kontakt med omvärlden? Gick sedan till en affär för att handla lite mat, finns en affär där tydligen de flesta backpackers handlar som heter Coles, lite billigare! När vi skulle gå därifrån började det verkligen spöregna, så vi sprang tillbaka till wake up och hängde kläderna på tork och käkade lite!

Bor i samma rum som 2 tyska tjejer, som vi hängt en del med, käkade middag med dem, de lagade sin mat och vi våran. Gjorde pasta med tomatsås och köttfärs, gott faktiskt och himla ekonomiskt! Chillade sen en stund innan vi, tyskarna och några andra svenskar vi träffat här drog ut och kikade på Mardi gras festivalen, var sjukt mycket folk så så inte så bra, men härlig stämning var det! Ni brudar som var med till Gran Canaria förstår nog vad vi menar! ;)

Gick sedan ner till baren på hotellet en sväng och hängde med svenskarna, var dock rätt trötta efter allt resande så vi käkade lite gröt vi hade kvar och gick sedan och la oss, sov även nu i samma säng då de känns lite gosigare, är fortfarande lite ovan med att de är andra i rummet när man vaknar och sådär, men håller på vänjer oss!

Idag sov vi ut lite, gick sedan för att käka müsli frukost och vandrade sedan ut på stan! Sitter just nu på ett ställe med internet så passar på att blogga, lägga upp bilder och hålla kontakten med nära och kära! Ska upptäcka staden lite idag eftersom de är lite mulet, men ska bli finare redan imorgon så vi ska försöka hinna med Bondi beach, akvarium och operahuset osv innan vår tid i Sydney är över! Men vi har tid på oss!

Hoppas allt är kanon med alla hemma!
Pusssss /Alexandra


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0