Byron Bay- Surfers Paradise-Brisbane

Då var vi framme i Brisbane vilket också är slutdestinationen i Australien! Har inte haft internet på några dagar så har inte kunnat blogga. Har under tiden betat av både Byron Bay men också Surfers Paradise.

Sista kvällen i Byron bjöd på utgång! Träffade två svenskar som vi förfestade lite med, spelade diverse olika ölspel och gick sedan till Woodys för en gratis drink (gratis är gött för backpackers!) och vidare till Cheaky Monkeys där det var lite halvdrag, så tillsammans med Alexandra och hennes kompis som vi också träffade upp vandrade vi vidare till Beach Hotel och chillade. I vanlig ordning blev det en härlig pizzaslice för 5 dollar innan vi vandrade till hostlet.

Drog vidare vid 10 tiden med Greyhoundbussen till Surfers Paradise där vi mötte upp våra norska vänner Anja, Anita, Maja och Emilie! Vi bodde på samma hostel bara några rum ifrån varandra så de var kanon! De hade redan styrt barrunda på kvällen, party! Chillade på dagen och vid halv 7 började kvällen med bowling, free shots när vi kom dit och vid vissa strikes, drog sedan vidare till 3 till andra klubbar där vi fick gratis drink vid varje stopp. Galet rolig kväll som ändå slutade rätt tidigt eftersom man började så tidigt.

Dagen efter tog vi lite sovmorgon, tog sedan en liten shoppingrunda blev två linnen för mig och lite produkter och Frida mest kikade. På kvällen lagade vi lite mat i form av keso, avokado, tonfisk, ägg och tomat, inte vad jag normalt skulle äta men backpackergott var det! Tog sedan en härlig prommis och köpt en Frozen youghurt, satte oss vid stranden och bara mös. När de sedan börja regna så vandrade vi tillbaks till hostlet och kikade lite bilder från Austrslien osv.

Idag skulle bussen ha gått 10 över 1, men den kom inte iväg fören strax innan 2, så vid 3 tiden var vi i Brisbane och skulle leta reda på vårt hostel. Hittade det rätt snabbt ändå och ja, inte det bästa vi bott på..rummen är galet instängda, men vi ska ju bara sova här några nätter i alla fall. Ikväll ska jag och Frida gå på bio! Ska se Oz, nån trollkarlsfilm. Och imorgon ska vi till Lonepine Zoo och krama Koalor, mys!

puss på er hemma!!
/ Alexandra


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0