Bondi beach

Skrev ett inlägg igår men de som blev publicerat var tydligen bara rubriken. I förrgår lagade vi i alla fall mumsig backpackertacos med våra danska vänner, inte lika mycket tillbehör som man har hemma när man äter tacos, men gott var de! Delade även på en box med vin, även de backpacker billigt, tydligen det som alla dricker här! Träffade även upp ett gäng härliga norskar som bor i samma rum som danskarna, så vi alla förade på deras rum och spelade en norsk variant av ölspelet, alltid kul att lära sig nya regler. Drog sedan ner till baren vid hotellet, Side bar och dansade ett bra tag. Vandrade sedan i vanlig ordning till donken (tydligen gör dem de i Norge också), innan vi la oss och somnade som stockar! Himla rolig kväll i alla fall!

Igår tog vi oss till Bondi beach, vilket visade sig vara ett liter projekt, inte som i Thailand när man bara går utanför dörren så är stranden där. Men dit kom vi och stranden var så himla fin! Åkte dit med alla norskar (6 stycken) och danskarna. Är så skönt att man kan prata svenska med norskorna och de pratar norska tillbaks och vi förstår varandra kanonbra! Danskarna måste vi dock prata engelska med, haha. Hängde på stranden hela dagen, väldigt behagligt då det fläktade lite. Vattnet tyckte jag var lite kallt, Frida däremot tyckte att det var jätteskönt! Vid halv 6 drog vi oss tillbaka till hostlet och smakad på deras gratis BBQ, ingen höjdare så vi tog lite av vår kära müsli istället! Hängde sedan med norskorna ett tag innan vi drog till Coles och köpte lite gotta och kollad film på datorn!

Juste, hela Sydney är ju smockat av folk nu i helgen då de är nån musik festival här så jag och Frida var tvungen att åka iväg till bergen över helgen för att ha boende lör-sön! Men de blir nog kul! Ska vandra bland berg och kika på kängurun så de låter spännande!

Idag ska vi vandra till Hyde park och hänga med danskarna och ikväll blir det Side bar.

Hoppas allt är fint hemma, saknar alla goa!! Pusssss / Alexandra


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0