Big city life

Tjabba tjena
Igår tog vi det mest piano och kollade runt på stan. Herregud vad det finns bra shopping här alltså! Vi vet ju att budgeten inte tillåter så mycket shopping men det blev att vi shoppade lite ändå. Mest nödvändiga saker så som nån tjockare tröja som kan vara skönt att ha på sig när det är lite ruggigt väder. Två lyckliga tjejer vandrade alltså tillbaka efter att äntligen fått lite nya kläder (hur detta ska få plats i ryggan får bli ett senare problem) också köpte vi lite ägg, smör och mjölk på vägen.

Till middag åt vi resterna av köttfärsen och pastan som vi gjorde i förrgår och hade sällskap med en jättegullig tjej som heter Nellie som vi träffat här. Det blev en lugn kväll på rummet med Nellie och våra sköna rumskompisar från Tyskland. Två sköna killar från Göteborg flyttade också in i vårt rum. De är också på genomresa och ska liksom oss besöka Asien också.

Idag bytte vi till ett 10 beds rum (samma rum som Lovisa) och käkade våran standard frukost - mjölk och müsli och lyxade till med macka och stekt ägg. Vi har också sett fina China Town och fick härliga flash backs från Thailand (inte samma land jag vet men det påminner om det) och besökt Sydneys Sea Life Aquarium! Så himla häftigt att gå i glastunnlar med hajar, sälar och massa annat simmandes runt om en! Kändes nästan som att vara i Atlantis med Ariel! Fick också se Leonardo DiCaprio! Närå men hans vaxdocka iallafall. Är han verkligen så lång på riktigt? Ser kortare ut i filmerna tycker jag. I denna varma och soliga dag passade vi också på att ta en Frozen yoghurt som var så god som alla berättat! På det här stället fick man ta hur mycket man ville och betala därefter. En vanlig frozen yoghurt kanske kostar omkring 6 Australienska dollar, min slutade på 15... Men gott var det som sagt från toppen till botten! Nu ska vi nog hänga lite på hostlet och ikväll tror jag det blir lite party! Vi har snackat med två svenska tjejer, Camilla och den andra har vi glömt namnet på (mycket nya namn här), som vi kanske ska festa med ikväll. Lite sorgligt att våra room mates och Nellie åkt på surf camp den här veckan men de kommer tillbaka på fredag!

Puss och kram// Frida

https://cdn2.cdnme.se/4028903/7-3/pic_51342b7d9606ee32dd7a2321.jpg" class="image">


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0