Australien-check!

Den lilla stranden Sofia skulle visa oss till visade sig vara en riktig badpark med staden som bakgrund, rätt häftigt! Chillade där några timmar, riktigt härligt! Annars har vi tvättat idag inför Nya Zeeland. Vi åt även middag ute för att avsluta vistelsen här i Australien. Jag och Sofia åt en god pasta carbonara och Frida mumsade lax. Till efterrätt vart det en frozen youghurt i TVrummet på hostlet. Snart ska jag och Frida packa ner det sista och sen sova eftersom taxin kommer 5 imån bitti!!

Tiden i Australien har varit händelserik, spännande och utvecklande! Att bo på hostel är verkligen en ny upplevelse, dela allt med massa andra folk världen över. Ofta rätt härligt då vi träffat på galet mycket härliga människor, men ibland drygt när man bor med jobbigt folk, vi har dock haft turen att inte göra det så ofta.

Började i Melbourne där vi helt från att bott på hotell i Thailand slängs in i ett 16 bäddsrum, chock- jo tack! Vart inte där länge eftersom alla hostel var full pga nån festival. Tog nattbussen till Sydney där vi spenderade en vecka med att upptäcka staden och festa på Side bar. Hängde med Kathrine och Katrine, två härliga danskar en massa och träffade även våra norska vänner Anja, Emilie, Anita och Maja.

Åkte sedan vidare till en Surfcamp vid 7mile beach, 5 sjukt roliga dagar med härliga människor! Att surfa var så himla häftigt och stämningen på lägret gjorde allt till en topp upplevelse. Hade sedan en festkväll med alla Surfcampare i Sydney som blev en galen kväll att minnas! Drog sedan vidare till Byron Bay där vi chillade och njöt, sjukt härligt ställe och hostlet vi bodde på var så bra, nomads! Drog sedan till Surfers Paradise där vi träffade upp Anja, Emilie, Anita och Maja ännu en gång för en krogrunda som tog oss till 4 olika klubbar på en kväll, sjukt kul! Och tillsist Brisbane som vi hört skulle vara så tråkigt, visade sig vara härligt med goa koalor, bio och strand mitt i staden!

Vi är riktigt nöjda med resan till Australien, glad att vi träffade alla vi gjorde och att vi la upp resan som vi gjorde. Men samtidigt var vi mitt i resan hade vart borta länge, med en bra bit kvar så hemlängtan visade sig också. Det var som sagt en omställning att bo på hostel, men en häftig upplevelse också! Nytt att laga mat varje dag och tänka ekonomiskt, men vi klarade det galant tror vi hehe!

Nu taggar vi Nya Zeeland och är spända av förväntan över vad det landet har att erbjuda! Är pirrigt dock men ett nytt land och nya aktiviteter. Har bokat in oss på kiwibussen och allt sånt är klart så det är skönt.

Hoppas allt är fint med er hemma!!
Puss&Kram Frida och Alexandra


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0