The shots

Startade denna fina torsdag med ett Skypesamtal med våra kickor Sofia, Maria och Hanna! Så härligt att prata med dem och kan inte fatta att Bali bara är 2 dagar bort! Idag är vår sista riktiga dag i NZ, galet vad tiden har gått fort!

Idag var vi då äntligen i den lilla hobbitbyn Fylke och hälsade på! Eller ja, vi fick se den plats där det spelades in för några år sedan, Sagan om ringen trilogin alltså. Trodde att Fylke skulle vara eller i alla fall verka mycket mer fake, men de var så himla mysigt där! Åkte buss härifrån Rotoroua ut till Matamata där den lilla byn ligger. Tog ungefär en timme så vi gjorde som vi alltid gör när vi åker fordon nu för tiden, pluggar in musiken och somnar.

När vi var där fick vi en guidad tur med lite info om filmerna och vad som egentligen hände behind the scenes. Frida och jag fick även leka hobbitar och studsa över gräsmattan där hobbitarna brukar parta, skojsigt. Alla stugorna var så små och söta, tog massor med bilder. Hela stämningen där var härlig! Det var så fint och så lugnt. När turen närmade sig sitt slut gick vi ner till "Green Dragon" puben de hänger på. Där blev vi bjussad på cider/öl hobbitstyle, himla trevligt!

Sen vi kom tillbaka till Rotoroua har jag och Frida gett oss ut på en vända för att hitta saker vi behöver till nästa stopp Bali! Sedan har vi packat om, så mycket plats som möjligt vill vi ha till Bali. Kollade nyss klart på sagan om ringen del 3 (konungens återkomst) och ska strax sova och ladda inför en hel dag med massa resande imorgon! Vi är taggade!

Puss!
/ Alexandra


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0