Spread out your wings and fly

Då har vi alltså gjort det! Hoppade it från ett plan 15000ft upp i luften (ca 4,6km). Helt galet häftig känsla och en helt sjuk adrenalinkick.

Blev upphämtade i en limousin från hostlet vid 12 tiden och for ut mot Skydive Taupo. Peppade och träffade de som skulle hoppa med oss, min hette Ricky och Fridas Ronny. Sen var det bara att åka upp i det blå i det söta rosa planet de har. När vi började närma oss 15000ft fick vi även syrgasmasker så att vi skulle kunna andas ordentligt. Frida hoppade först och jag kort där efter, vi föll fritt i 60 sekunder, vilken kick!! Efter det fälldes fallskärmen ut vi njöt av utsikten. Såg ut över hela Taupo och vi var precis bredvid Lake Taupo, vilket är Nya Zeelands största. Nu har vi precis laddat in alla bilder och filmer på datorn så att de är säkra utifall skivan vi fick skulle knäckas under kommande äventyr!

Nu ska vi strax laga lite mat och sedan blir det en rätt tidig kväller då vi ska med en buss imorgon som går 05.45. Sedan ska vi vandra i 8 timmar, och alltså delvis bestiga Mount Doom (ett berg som Frodo gick över i sagan om ringen, svarta berget). Är delvis pepp och delvis fundersamma om vår fysik är nog, hehe! Och juste, startade morgonen med ett härligt Skypesamtal med Maria! Är bara 10 dagar kvar till Bali nu och vi får äntligen träffa våra Ugglor. Fullspäckade dagar som är kvar med massa roligt så är galet pepp, men sen ska det bli så härligt med Bali! :)

Hoppas allt är fint hemma!
Puss på er / Alexandra


Kommentarer
Postat av: SofiaUggla

Fy fan va coolt tjejer ! Ni är grym :D ser såå mycket framemot Bali !!! Ni är så saknade ❤️ bara 11 dagar kvar !

2013-04-10 @ 21:22:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0