Nya Zeeland- check!

Då var vi alltså klara med Nya Zeeland,  del 3 av 4 på vår resa. Nästa stopp blir Bali vilket alltså också blir det sista landet vi besöker. 
 
27 dagar har vi spenderat i Nya Zeeland och tiden har gått fort. Men samtidigt känns det som vi har varit här länge i och med allt vi hunnit med. Var en ny erfarenhet att åka så mycket buss som vi gjorde varje dag, kunde ibland åka runt 6 timmar, stanna på ett ställe en natt för att fortsätta nästa dag. En vända till Stockholm på 2 timmar känns rätt futtigt nu om vi jämför med bussvändorna med Greyhoundbussen i Australien (12 timmars resor) och alla turer med Kiwibussen. Tack vare några av våra reskompisar lärde vi oss att planera och spara mat, istället för att slänga bort den (i tron om att den skulle ruttna under bussfärden). Våra matlagningsskills har förbättrats avsevärt, vi kan numera göra gourmet middag utav köttfärs och nudlar! Handla billigt är vi också bra på, budgetmärkena håller vi kärt.
 
Föll direkt för landet och dess vyer, de var vackrare än vi föreställt oss. Började med att resa runt på sydön, där vi har har sett galet vackra platser och tagit del av Nya Zeelands vackra natur.  På nordön väntade mer äventyr med adrenalinkickar i form av Skydive, Tongariro Alpine Crossing, White Water Raft och Black Water Raft. 
 
 
Resan här har varit fantastisk och vi har haft himla bra timing med vädret, vilket gjorde att vi kunde se och göra allting vi ville hinna med. Nu flyger vi vidare till Bali!
 
Ki Ora!
/ Alexandra & Frida 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0