If I lose myself tonight, it'll be by your side

Är fortfarande kvar i Taupo och Känner fortfarande i fötterna efter gårdagens äventyr! Kommer nog ta nån dag innan vi repar oss helt..

Idag tog vi i alla fall sovmorgon eller vi vaknade till, åt frukost och la oss sedan igen, gött! När vi vaknade till andra gången så gick vi en sväng för att upptäcka Taupo! Den här staden är så sjukt härlig, finns lite av allt att göra i den och det är så härlig atmosfär. De har himla bra shopping här också så kikade lite i butikerna, Frida köpte på sig en tröja och jag ansiktskräm. Hade ju trotts allt tänkt spara lite shopping till Aukland. Har sedan dess suttit ute i solen och myst med frukt och smoothie, tvättat massa kläder och lagat mat. Hittade på supergod billig kyckling som vi åt med avokado, tomat och nudlar, mumma!

Imorgon ska vi nog vandra till Hot Springs, ska tydligen vara sevärt, så det blir nog himla trevligt! Och Ikväll ska vi se sagan om ringen tänkte vi, eftersom vi numera kan relatera till den pers de utsattes för under den låga färden med ringen! Fredagsmys ala New Zealand ju, lite nötter och choklad har vi också!

Pusss!
/Alexandra


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0